Menu Close

Wales Trøje

fodboldtrøjer

kommet sig over sine problemer

 

Borussia Dortmund i slutningen af

Wales Trøje, England Trøje, Holland Trøje, Spanien Trøje

west ham har foretaget en tryk på fodboldtrøjer stadioner til testkampe

 

Den 28-årige er friagent, efter at hans kontrakt løb ud i Borussia Dortmund i slutningen af ​​sæsonen og bliver jaget af flere klubber i hele Europa.

West Ham har foretaget en forespørgsel for den tidligere tyske international med 63 hætter – men Monaco og Roma jagter også playmakeren, hvis kontrakt ikke blev fornyet i Dortmund i slutningen af ​​kampagnen.

Gotze scorede det vindende mål for Tyskland i verdensmesterskabsfinalen i 2014 mod Argentina, men hans karriere er næsefarvet, efter at han blev diagnosticeret med at lide af myopati i 2017.

Wales trøje

Men den tidligere Bayern München-stjerne er kommet sig over sine problemer og spillede 21 optrædener for Dortmund sidste år og scorede tre mål.

england trøje

Centret Marega har scoret 45 mål i 87 ligakampe for Porto og ønsker et skift til Premier League.

Holland trøje

Hammers manager David Moyes er nødt til at sælge, inden han kan købe, og klubben vejer i øjeblikket bud fra Napoli til midtbanespiller Pablo Fornals og Fenerbahce til midtbane Manuel Lanzini.

Spanien trøje

West Hams London Stadium er i mellemtiden på listen for at afholde endnu en fodboldtestbegivenhed efter succesen med åbningsforsøget i Brightons venskab med Chelsea lørdag. Flere Premier League-klubber har fremsat deres stadioner til testkampe.

 

fotballdrakter

Maglie Calcio Poco Prezzo

maillot de foot

fotballdrakter

Fodboldtrøjer

Author Profile

Nieves Maria
Posted in Community

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top