han skulle inte nekas efter pausen

Chelsea tog oavgjort till Pep Guardiolas sida

Fotbollskläder, Fotbollströjor Barn, Camisetas De Fútbol, Fodboldtrøjer Børn

hakim ziyechs strejk i den trycka fotbollströjor amerikanen var offside

Manchester Citys bud på en aldrig tidigare skådad fyrdubbel gick upp i rök när de slogs 1-0 av Chelsea i FA-cupens semifinal på lördag.

Hakim Ziyechs strejk i den 55: e minuten var allt som separerade de två sidorna och gav Thomas Tuchels sida en förtjänad seger över den ovanligt tröga staden på Wembley.

Mittfältaren byttes ut efter 47 minuter efter att ha landat obekvämt på fotleden och är nu ett tvivel för nästa helgs Carabao Cup-slutstrid med Tottenham.

fotbollskläder

Chelsea tog oavgjort till Pep Guardiolas sida från början, med sin bästa chans att första halvlek skulle falla till Ben Chilwell, som missade en volley.

fotbollströjor barn

Ziyech satte bollen i nätet i de tidiga stadierna, men målet gavs inte på grund av en offside. Men han skulle inte nekas efter pausen, med vinnaren som liknade hans första halvlek.

Camisetas De Fútbol

Timo Werner befann sig genom målet längst till vänster när han spände fast på en Mason Mount genom boll.

Fodboldtrøjer Børn

Tyskaren kunde ha skjutit sig själv men kvadratade det till sin lagkamrat, som var i en mycket bättre position, och Ziyech knackade vederbörligen i ett tomt nät.

Oundvikligen kom City ut ur sina skal efter att målet gick in men Ziyech gjorde nästan 2-0 när han samlade en lång boll. Hans ansträngning räddades dock väl av Zack Steffen.

De bortrivna Premier League-ledarna hade ett par halvchanser när Ruben Dias lät sig gå över en svår möjlighet från nära håll, medan Raheem Sterling avfyrade när han lämnade den till den pågående Ilkay Gundogan kan ha varit det bättre alternativet.

Deras bästa chans kom i stopptid när Rodri nickade nästan in på den nära stolpen. Detta kom ögonblick innan Christian Pulisic trodde att han ‘fördubblade Chelsea: s ledning men amerikanen var offside.