Menu Close

Psg Tröja

FOTBOLLSTRÖJOR

skulle missa inte bara slutet

 

Harry Maguires skada och lugnade

 

Psg Tröja, Juventus Tröja, Køb Brasilien Trøje

 

maguire tvingades av i mest sålda fotbollströjor skydd framför honom

 

Ole Gunnar Solskjär gav en positiv uppdatering av Harry Maguires skada och lugnade rädslan att Manchester Uniteds kapten kommer att missa Europa League-finalen.

Maguire tvingades av i Uniteds 3-1-seger mot Aston Villa på söndag och skadade fotleden i en kollision med Anwar El Ghazi.

Det fanns farhågor om att Maguire potentiellt skulle missa inte bara slutet av Uniteds säsong – inklusive Europa League-finalen mot Villarreal – utan även Englands Euro 2020-kampanj.

psg tröja

Men Solskjaer hällde kallt vatten på den uppfattningen före Uniteds Premier League-sammandrabbning med Leicester och insisterar på att han hoppas kunna se mittbacken i laget innan slutet av 2020/21-kampanjen.

Solskjaer gjorde en rad förändringar för Uniteds möte med Leicester – den andra av tre Premier League-matcher som de möter i en femdagarsperiod.

juventus tröja

Tio av deras start-XI mot Aston Villa hoppade av, med endast Mason Greenwood som behöll sin plats.

Køb Brasilien Trøje

Det är första Premier League-start i anfall av Amad Diallo och Anthony Elanga, med Juan Mata, Nemanja Matic och Donny van de Beek som kommer in på mittfältet.

David de Gea startar i mål, med Brandon Williams, Axel Tuanzebe, Eric Bailly och Alex Telles som ger skydd framför honom.

 

 

Posted in General

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top