Menu Close

lagets enda matcher sedan november

billiga fotbollströjor
lagets enda matcher sedan november

Matt Bee uppskattar utsikterna till

Köpa Fotbollströjor, Fotbollströja Barn

spelet vid lancashire fa: s beställa fotbollströjor engagemang för kvinnors sport

Burnley Women-chef Matt Bee uppskattar utsikterna till söndagens FA Cup-sammandrabbning med Manchester United på en hektisk helg med fjärde omgångsspel för lägre ligasidor.

Spelet vid Lancashire FA: s högkvarter i Leyland blir första gången Clarets, som Bee har guidat från femte till tredje nivån, möter en WSL-sida.

Det är belöningen efter att ha kommit förbi Fylde och sedan Sunderland under de senaste veckorna – lagets enda matcher sedan november, med deras ligasäsong avstängd och sedan inskränkt på grund av koronaviruspandemin.

I februari tillkännagav Burnley – som övertogs av den amerikanska gruppen ALK Capital i december – kvinnornas lag skulle integreras i klubben, och mål att uppnå befordran till mästerskapet, 2025, och bli professionell.

Vinnarna av det slipsen fortsätter till ett möte i femte omgången med vinnarna av mötet i hela mästerskapet mellan Leicester, som nyligen tätade uppflyttningen till WSL och Liverpool köpa fotbollströjor.

Det finns två fjärde nivåer i aktion på söndag, båda mot Championship-oppositionen, eftersom Southampton och Wolves spelar Lewes på hemmaplan respektive Blackburn hemma.

Huddersfield mot Derby är en tredje tredjedelstrid, med vinnaren som möter den från matchen i WSL Brighton mot Bristol City fotbollströja barn.

Två lag från nivå tre som möter WSL-motstånd i denna omgång är Gillingham, som reser till Arsenal, och Chichester och Selsey, som åker till West Ham.

Även på söndagen möter Reading-värd Tottenham, Everton mot Durham, Birmingham underhåller Coventry, Crystal Palace spelar London Bees, Middlesbrough tar emot Sheffield United och Oxford är hemma mot Charlton.

Sky Sports har tillkännagivit ett treårigt avtal med FA om att bli den primära sändaren av Barclays Women’s Super League från september 2021 Goedkope voetbalshirt.

Som en av de mest konkurrenskraftiga ligorna, med några av de mest kända namnen och lagen i världen, kommer WSL att vara ett av Sky Sports ‘flaggskeppserbjudanden.

Affären kommer att se att Sky Sports visar minst 35 spel exklusivt live per säsong och ytterligare stärker sändarens engagemang för kvinnors sport.

Posted in Sales

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top