Menu Close

Inter Tröja

FOTBOLLSTRÖJOR

attackerande avkastning men skulle spela

 

Hakim Ziyech och Timo Werner

 

Inter Tröja, Liverpool Tröja, Goedkope Porto Shirt

 

den första av dessa är fotbollströjor rea inte kan ta in havertz

 

Havertz tros ha kommit överens om ett femårigt avtal med Chelsea och är angelägen om att ansluta sig till Frank Lampards trupp, så länge de blå kan lämna ett erbjudande som uppfyller Leverkusen.

De två klubbarna förväntas så småningom komma till en överenskommelse, med Havertz inställd på att gå med i en Blues-attack som redan förstärkts av Hakim Ziyech och Timo Werner.

Den första av dessa är Roma-mittfältaren Lorenzo Pellegrini, som har visat sin förmåga att fungera som en kreativ nr 10.

inter tröja

Italienaren kan bidra med attackerande avkastning men skulle spela mer en stödjande roll jämfört med den produktiva Havertz.

Och det föreslås att även om 24-åringen kanske inte har samma talang som Chelseas primära mål, skulle Pellegrini vara ett mycket mer kostnadseffektivt alternativ som skulle möjliggöra investeringar någon annanstans.

liverpool tröja

Den andra spelaren som utsågs som ett potentiellt alternativ är RB Leipzig ess Christopher Nkunku, som har sett sitt rykte växa snabbt sedan han flyttade från Paris Saint-Germain förra sommaren.

Goedkope Porto shirt

Fransmannen erbjuder utmärkt flexibilitet – liknande den som tillhandahålls av Havertz – och kan spela brett, som en nr 10 eller en huvudanfallare.

Det bör dock noteras att varken Nkunku eller Pellegrini tidigare har kopplats till en flytt till Stamford Bridge trots deras lämplighet.

Samma sak kan inte sägas om Philippe Coutinho, som förmodligen har övervakats av Chelsea och ett antal andra Premier League-klubbar efter att ha misslyckats med att bosätta sig i Barcelona.

Coutinho har imponerat på den bayerska dräkten och senast gjorde han två gånger mot sin moderklubb i 8-2 Champions League-kvartsfinalen.

Barcelona vill ha kontanter för Coutinho, men ett brant pris kräver att ett lånealternativ är mer troligt, och det kan vara en aveny som Chelsea utnyttjar om de inte kan ta in Havertz.

 

 

 

Author Profile

seddfck8d
Posted in Community

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top