Menu Close

truede ikke spanieren for meget

billige fodboldtrøjer
truede ikke spanieren for meget

Aston Villa truede ikke spanieren for

Fodboldtrøjer

dean hendersons ventetid klassiska fotbollströjor igennem en trussel

Aston Villa truede ikke spanieren for meget, men det han skulle gøre, gjorde han godt. Dean Hendersons ventetid fortsætter.

Fint angrebsspil afsluttes i et perfekt indlæg, så Anthony Martial sluttede sent i første halvleg. Var ude af position for Villa -udligningen i forsøget på at blokere et frispark, der blev taget.

Fjollet booking, da fløjten allerede var gået med en to-fods tackling, som kunne have endt med en rød under andre omstændigheder. Var dog meget imponerende hele vejen igennem og ser ud til at det kan være svært for Victor Lindelof at vende tilbage efter skade.

fodboldtrøjer Generelt solid, men måske kunne have gjort det bedre med at stoppe bolden fra Jack Grealish, som satte udligningen.

fotbollströjor En trussel ned til venstre og tilbød en god mulighed fremover. Klart foran Alex Telles i hakkeorden i øjeblikket.

fodboldtrøjer Bryder stykket godt op og så fuld af energi ud. Begrænset hvad John McGinn og Jack Grealish kunne gøre for Villa.

  Air Jordan 1 For Sale Slam Dunk

Maglie Calcio a poco prezzo Kiggede lidt af slagsen og gav bolden sjovt væk ved et par lejligheder. Langt fra hans fremvisning mod Leeds. Blev erstattet af Nemanja Matic lige efter en time.

Kiggede lidt fra tempoet og trængte til tider til en pause. Når det er sagt, gjorde Villa et godt stykke arbejde med at få spillere omkring sig. Klinisk fra straffesparksfeltet dog.

Havde stor indflydelse på midtbanen og vandt straffen til United. Bliver skuffet over, at han ikke bankede hjem fra et Luke Shaw -indlæg for at få en fin præstation.

Livlig hele vejen igennem og skabte en række chancer for sig selv. Ser et sted i nærheden af ​​hans bedste ud og sammen med Fernandes United ser det altid ud som om de kan vinde.

Gav United føringen i første halvleg med et køligt hovedstød efter fint arbejde fra Wan-Bissaka og så hele vejen igennem en trussel ud.

fodbold trøje

Author Profile

Nieves Maria
Latest entries
  Air Jordan For Sale effortless way to add a polished
Posted in Sport

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top