Menu Close

tjeneste med fire andre medlemmer

international tjeneste med fire andre medlemmer

 

Jurgen Klopp med Naby Keita i

 

Køb Fodboldtrøjer, Nueva Camisetas De Futbol, Maglie Calcio Poco Prezzo

 

det er et løft i tide for billig fodboldtrøjer den følgende onsdag

 

Mane og Thiago trænede sammen med deres Liverpool-holdkammerater med Premier League-mestrene efter at have fulgt protokollerne for at introducere de to tilbage til deres hold.

Det er et løft i tide for Jurgen Klopp med Naby Keita i øjeblikket isoleret, da han afventer resultaterne af en anden test.

Guinean udarbejdede en positiv test, mens de var på international tjeneste med fire andre medlemmer af truppen, der også rapporterede at have fået sygdommen.

Køb Fodboldtrøjer

Thiago og Mane vil være helt friske efter at have været tvunget til at undgå at spille for Spanien og Senegal i løbet af to ugers pause.

Fodboldtrøjer

Thiago har ikke spillet siden debuten i sejren over Chelsea, idet han erstattede den sårede Jordan Henderson ved pausen og imponerede i hans 45-minutters cameo.

nueva camisetas de futbol

Han blev tvunget til at gå glip af top-flight sammenstød med Arsenal og Aston Villa, mens Mane også var fraværende for ydmygelsen på Villa Park.

Maglie Calcio Poco Prezzo

Men da Klopps anklager forsøger at springe tilbage mod Everton, der har vundet alle fire af deres kampe for at nå toppen af ​​tabellen, bør Thiago og Mane vende tilbage til opstillingen.

Nogle af Liverpools landsholdskampe er ikke klar til at vende tilbage til klubbens træningsbase før torsdag, hvor England og Holland er blandt landene i aktion onsdag aften.

Keita er endnu ikke officielt udelukket fra turen til Goodison Park, da han venter på resultaterne af en opfølgningstest.

Men hvis det vender tilbage positivt, vil han være fraværende hos Everton og vil sandsynligvis også blive udelukket fra Champions League-turen til Ajax den følgende onsdag.

 

Author Profile

Nieves Maria
Posted in Sport

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top