Menu Close

tagit sig tid att anpassa

billiga fotbollströjor
tagit sig tid att anpassa

Fiorentinas president Rocco Commisso kommer att flyga till

Fotbollströjor, Matchtröjor Fotboll

den unga serbien har väckt fotbollströjor tradera alla potentiella köpare

Fiorentinas president Rocco Commisso kommer att flyga till Florens från New York i ett desperat försök att binda klubbens stjärnspels Dusan Vlahovic till ett nytt kontrakt, enligt rapporter i Italien. Den unga serbien har väckt intresse från både Liverpool och Manchester. United på grund av sin glänsande form i Serie A med La Viola.

Vlahovic anlände till klubben från Partizan Belgrad 2018 och har tagit sig tid att anpassa sig till sin nya miljö.

Nu är han huvudmannen på Artemio Franchi-stadion, där hans mål har hjälpt till att förhindra att Fiorentina hamnar i nedflyttningen.

21-åringen har slagit 13 gånger i 28 ligakampar den här säsongen och är nu en del av det internationella upplägget med Serbien fotbollströjor.

Förra månaden slog han ett hattrick i första halvåret i 4-1-segern på vägen i Benevento, en prestation som visade hans potential i världsklass matchtröjor fotboll.

Fiorentina har gjort en vana att plocka de finaste talangerna från Serbien, efter att ha undertecknat Stefan Jovetic, Adem Ljajic och Nikola Milenkovic från Partizan.

Spekulationer som länkar framspelaren till Liverpool har eskalerat de senaste veckorna och de röda sägs följa hans prestationer noga nueva Camisetas Fútbol.

Men om deras intresse är äkta, har de nu fått ett stort slag i loppet för att underteckna den högt rankade farmannen.

Han är fortfarande mittpunkten i klubbens planer framåt och Fiorentina tänker fortsätta bygga laget runt honom.

Hans nuvarande affär löper fram till 2023 men nu är La Viola angelägna om att skydda hans värde med en stötfångarklausul i ett försök att skrämma bort potentiella friare.

Förutom Erling Haaland och Andre Silva finns det för närvarande brist på unga unga anfallare på överföringsmarknaden.

Vlahovic är ett av de mest framstående alternativen under de senaste månaderna och den hänsynslösa efterbehandlaren satte sig verkligen i skyltfönstret före jul i 3-0-segern på Juventus.

Den tidigare Partizan-mannen var på mål den dagen efter bara tre minuter då Fiorentina hotade att förstöra Juves Scudetto-titelförsvar.

Inte bara det, men Vlahovic vann också nio flygdueller för sin sida, vilket lyfte fram hans förmåga som målman.

Den 6ft 2 ‘anfallaren kan spela både bakom och med ryggen mot målet, kvaliteter som är ett stort drag för alla potentiella köpare.

Author Profile

seddfck8d
Posted in Sport

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top