Menu Close

Fremad har kampet denne udsalg fodboldtrojer

Fremad har kæmpet denne udsalg fodboldtrøjer
Den engelske international var et udmærket aktiv for klubben midt i en turbulent kampagne under Maurizio Sarri sidste gang, hvor Chelsea derefter knyttede unggutten til en ny og forbedret kontrakt.
Fremad har kæmpet denne sæson, men scorede kun et mål og registrerede fire assists i Premier League undervejs.
Og Bleacher Report siger, at Lampard er blevet bekymret over Hudson-Odois holdning og nu er villig til at underskrive Havertz som et resultat.
Og det ser ud til, at de blå har Leverkusen-stjernen som et prioriteret mål på trods af, at de allerede sikrede ankomster til henholdsvis Hakim Ziyech og Timo Werner, henholdsvis Ajax og RB Leipzig.
Billige Fodboldtrøjer
Men enhver transferaftale er langt fra ligetil, da Real Madrid og Bayern München også har en langvarig interesse i den tyske international.
Køb Fodboldtrøjer
Den rigtige chef Zinedine Zidane har set Luka Modric og Toni Kroos gnistre denne sæson efter at have arbejdet under Julen Lopetegui og Santiago Solari for et år siden.
Bayern München er også opsat på at underskrive den 21-årige, hvor Bundesliga-mestere altid er på udkig efter det bedste unge talent tysk fodbold har at tilbyde.
Fodboldtrøjer Til Børn
Chelsea anses for at være i samtaler med Havertz ‘repræsentanter, da de fortsætter deres planlagte holdrevision inden 2020/21 kampagnen.
Jalkapallo Pelipaidat Lapsille
Lampard vil også lande Ben Chilwell fra Leicester City – skønt Manchester United er opstået som rivaler til venstrebacken.

Posted in Sport

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top