fotbollströjor med namn och nummer

Klubben möter hård fotbollströjor barn med tryck
Arsenal är nära att slutföra ett låneavtal för Real Madrid-mittfältaren Martin Odegaard, säger källor till ESPN.
Klubben möter hård konkurrens från flera klubbar inklusive Real Sociedad och Sevilla men är övertygade om att vinna loppet efter att ha gått med på Madrids villkor som inte innehöll något alternativ att köpa 22-åringen i slutet av säsongen.
Odegaard gick ursprungligen med Real Sociedad på ett tvåårigt lån förra säsongen men imponerade så mycket att Madrid bestämde sig för att förkorta lånet för att ge honom en chans på Bernabeu.
fotbollskläder barn billigt
Den anfallande mittfältaren har dock startat bara fem matcher och söker ett steg för att garantera mer första lagets fotboll.
fotbollströja
Källor har sagt till ESPN att Odegaard missade träningen på fredag ​​och har fått klarsignal för att slutföra ett låneavtal.
Real Sociedad har inte gett upp hoppet om att han kommer att besluta att gå med dem med tanke på den positiva upplevelsen han hade på klubben, men källor har sagt till ESPN att Arsenal anser att Odegaard vill testa sig i Premier League och föredrar en övergång till norra London.
Samtal mellan Real Madrid och Real Sociedad har pågått sedan december men stannade över ett antal frågor.
voetbalshirts
La Real ville ha ett alternativ för att göra affären permanent men Arsenal har meddelat att de är glada att fortsätta utan ett sådant arrangemang, vilket delvis återspeglar den lovande uppkomsten av Emile Smith Rowe i en liknande position.
Arsenal-chefen Mikel Arteta har utsatts för kritik över sitt lags brist på kreativitet ibland den här säsongen och hoppet är att Odegaard kommer att ge en ny injektion av känsla. Klubben har identifierat en anfallande mittfältare som nyckelmål den här säsongen.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
De misslyckades i ett bud på Lyon-mittfältaren Houssem Aouar förra sommaren. Lyon är ovilliga att sälja i det här fönstret och med Aouar som väntar på att se om Real eller Barcelona formaliserar sitt intresse har Gunners beslutat att hitta en kortsiktig lösning och ompröva situationen i slutet av säsongen.

fotbollströjor med namn och nummer
fotbollströjor billiga
fotbollströjor landslag
köpa fotbollströjor med eget tryck
billiga fotbollströjor med tryck

Author Profile

seddfck8d
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!