Menu Close

Chelsea Trøje

BILLIGE FODBOLDTRØJER

havde ikke spillet siden marts

 

Lionesses havde ikke spillet siden marts sidste

 

Chelsea Trøje, Ac Milan Trøje

 

lionesses havde ikke spillet billige fodboldtrøjer salg sidste fem ligakampe

 

Hege Riise indrømmer, at hun har nogle hårde valg foran sig efter at have set England Women kæmpe Nordirland med 6-0 i sit første spil i midlertidig opladning på St George’s Park, men føler, at der er masser at være positive med at gå videre til 2021.

Lionesses havde ikke spillet siden marts sidste år på grund af coronaviruspandemien, hvor kampe mod Tyskland og Norge blev annulleret. De spildte dog lidt tid i tirsdagens venlige bag lukkede døre.

Manchester City-angriberen White slog to gange i første halvdel, da Lucy Bronze også var på mål, inden han afsluttede sin diskant i det 48. minut for at bringe hendes optælling af internationale mål til 37.

chelsea trøje

Rachel Daly tilføjede en fjerde fra tæt hold, og Ella Toone markerede sin debut med Englands sjette fra et straffespark med 15 minutter tilbage.

Midtbanespilleren Jill Scott gjorde i mellemtiden sit 150. England-optræden og blev kun den anden kvindelige spiller, der nåede op på stemmene.

ac milan trøje

Den tidligere norske midtbanespiller er også indstillet til enten at administrere eller være assistentchef for Storbritannien-holdet til de forsinkede OL i Tokyo senere på sommeren.

maglie calcio poco prezzo

White gik ind i den nuværende internationale pause som Women’s Super League’s all-time topscorer, og havde netet fire gange i sine sidste fem ligakampe.

 

Author Profile

Nieves Maria
Posted in Sport

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top