Brasilien Tröja

Brasilien Tröja, Atletico Madrid Tröja Barn


billiga fotbollströjor

trots att deras talisman allvarligt

Barcelona har ansett Lionel Messi som

33-åringen har blivit fotbollströjor nummer barcelona

Barcelona har ansett Lionel Messi som “oöverlåtlig” trots att deras talisman allvarligt övervägt att flytta från krisklubben, enligt rapporter.

33-åringen har blivit äcklad efter att de katalanska jättarna störtades i kaos efter det förödmjukande sättet de nyligen lämnade Champions League, men klubben är fortfarande angelägen om att Messi ska gå i spetsen för deras återhämtning.

Brasilien Tröja Trots att spelaren redan har informerat Ronald Koeman om sina tvivel, rapporterar Mundo Deportivo att Barcelona är fast i sin tro att Messi måste stanna.

Messis framtid är långt ifrån klar efter att Barcelonas körde ur Europas elittävling i händerna på Bayern München i kvartsfinalen.

Slaget med 8-2 i Lissabon verkar ha utlöst en massflykt, med Koemans föregångare Quique Setien och sportchefen Eric Abidal som de första att falla. En mängd andra förstalagsstjärnor förväntas följa efter i sommar.

Atletico Madrid Tröja Barn Besvikelsen med president Josep Bartomeu har också tvingat Messi att fundera på att lämna för första gången i sin karriär, och den sexfaldige Ballon d”Or-vinnaren avbröt till och med sin semester för att prata ansikte mot ansikte med klubbens nya tränare.

Det var i de samtalen som Messi enligt uppgift berättade för Koeman att han ser sig själv som “mer ute än inne” i klubben.

Men Barcelona ser fortfarande argentinaren som avgörande för deras sportprojekt och skyddas av hans iögonfallande 630 miljoner pund frigörelseklausul.

Koeman betonade sin önskan att Messi ska stanna och hjälpa honom under hans återkomst till Katalonien under hans officiella avtäckning – och Bartomeu är övertygad om att en försäljning av spelaren, trots hans oroliga natur, inte skulle representera en bra affär.

Mundo Deportivo uppger också att skulle Messi be att få lämna, kommer han att bli påmind om sin orimliga utköpsklausul.

Rapporten understryker att Barcelonas hållning enbart beror på hans betydelse på planen, och är inte för att reta deras kapten – som bara har ett år kvar på sin affär.

Hierarkin tror dock fortfarande att deras bästa spelare någonsin kommer att vilja leda Barcelona in i sin nya era.

real madrid fotbollströja

Maglie Calcio Napoli Poco Prezzo

Author Profile

seddfck8d
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!