Menu Close

bland lagen enligt uppgift intresserade

fotbollströjor

bland lagen enligt uppgift intresserade

Leeds bland lagen enligt uppgift intresserade av den

Köpa Fotbollströjor, Sverigetröja Barn, Juventus Matchtröja

dhandas debut var bortom det fotbollströjor billiga han kom till klubben

Yan Dhanda är en spelare som verkar förbättra sig med varje spel på kampanjjakt Swansea.

Den anfallande mittfältarens ankomst till Liberty Stadium från Liverpool sommaren 2018 sågs som något av en kupp för svanarna – med Leeds bland lagen enligt uppgift intresserade av den dåvarande ungdomslandskampen i England – som var desperat efter första laget fotboll.

Dhandas debut var bortom det som drömmar är gjorda av och scorade med sin första touch i proffsfotboll, 30 sekunder efter att ha kommit in mot eventuella mästerskapsvinnare Sheffield United på öppningshelgen för säsongen 2018/19.

Då tidigare Liverpool-ungdomskamrater som Trent Alexander-Arnold och Harry Wilson började njuta av vanlig seniorfotboll var Dhanda dock ofta på Swanseas bänk och var begränsad till tio ligastarter under sina två första säsonger köpa fotbollströjor.

Nu 21 år gammal har han startat fyra av Swanseas senaste fem matcher, men Dhanda säger att spendera tid på bänken är en av de viktigaste faktorerna i hans senaste genombrott för Swans

  Sail leather upper Air Jordan with Orange Swooshes

sverigetröja barn.

Dhanda spelade 77 minuter och gjorde nästan mål från en frispark i lördagens 1-0-seger mot Rotherham, när Swansea slog sin tredje raka hemvinst före den kommande resan till Sheffield Wednesday, live på Sky Sports Arena juventus matchtröja.

Ungern steg upp i frånvaro av nära vän och lagkamrat Andre Ayew, med vilken han delade det bästa ögonblicket av sin säsong hittills, och levererade en pin-point cross för Ghana international att eftertryckligt ta hem mot Blackburn vid början av månaden roma drakt.

Medan Dhanda tycker om att spela en mer regelbunden roll med Swansea hoppas han också att den del han spelar kan hjälpa till att leda Swansea tillbaka dit han känner att klubben hör hemma – Premier League.

En sen körning och en dramatisk sista dag fick svanarna smyga in i slutspelet förra säsongen, men de blev så småningom korta i semifinalen mot Brentford.

Den här säsongen verkar mer oförutsägbar än någonsin, men Dhanda tror att de kan gå en bättre och återvända till toppflygningen för första gången sedan deras nedflyttning 2018, en kort stund innan han kom till klubben.

  the heart-shaped lace lock Off-White in the midsole

Author Profile

seddfck8d
Posted in Sport

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top