Menu Close

Atletico Madrid Trøje

 

Han droppede bombeskalnyheden i august

 

Atletico Madrid Trøje, Arsenal Trøje

 

messi ledte efter en vej fodboldtrøjer til klubber mening for alle parter

 

Han droppede bombeskalnyheden i august om, at han havde til hensigt at rejse med en gratis overførsel, men en juridisk kamp fulgte derefter, da Barcelona nægtede at anerkende et brud i hans kontrakt.

Messi ledte efter en vej rundt med sin far, der udsendte en erklæring, der insisterede på, at klausulen stadig skulle være aktiv.

Den 33-årige indrømmede over for Goal, at hans familie var i tårer og bad ham om ikke at afslutte Barcelona atletico madrid trøje.

Den argentinanske international vil utvivlsomt se store ændringer i Barcelona for at sikre, at et lignende scenarie ikke finder sted næste sommer.

Midt i alt dette har Barcelona været stille på transfermarkedet for at have en tendens med Messis fremtid.

Nu er det blevet bekræftet, at klubben kun har et par uger til at prøve at forbedre holdet, og Georginio Wijnaldum ser ud til at være et topmål for Koeman.

Men Wijnaldum har kun et år tilbage af sin kontrakt i Liverpool med rapporter om, at de røde ville overveje at sælge, hvis det rigtige bud kom ind arsenal trøje.

Nu hvor Barcelona har ordnet Messis umiddelbare fremtid, kan de godt komme videre med planer om at forsøge at underskrive Wijnaldum.

Rapporter har hævdet, at Barcelona bliver nødt til at aflade flere første-holdspillere for at få flere nye ansigter ind.

Og der er en plads tilgængelig i Barcelonas midtbane, efter at Ivan Rakitic kom til Sevilla tidligere på ugen, hvor Arturo Vidal også skulle forlade klubben Maillot Roumanie.

Barcelona vil være desperate for hurtigt at sætte Messi-transferdramaet bag sig med sæsonstart lige over en uge væk.

Koeman har også gjort det klart, at han ønsker at opbygge sit eget hold i Barcelona, ​​og Wijnaldum vil komme ind som en bevist mester.

Den 29-årige var den mest brugte midtbanespiller i Liverpool sidste sæson, da de vandt Premier League-titlen, mens han også brød Barcelona hjerter i 2019 på vej til Champions League-ære.

Det er usandsynligt, at Liverpool sælger, medmindre deres værdiansættelse er opfyldt, men Barcelona vil muligvis skubbe frem med en aftale om at begynde at forsøge at vinde Messi – og de røde ‘linker til den tidligere Barca-midtbanespiller Thiago Alcantara fra Bayern München og deres behov for at sælge spillere til fondsbevægelser betyder, at en bevægelse kan give mening for alle parter.

 

Author Profile

Nieves Maria
Posted in Sport

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top