Spanien Tröja

fotbollströjor

framtiden som den har varit

 

Pedro Martinez Losa i november

Spanien Tröja, Kroatien Tröja, Wales Tröja, England Tröja

montemurro, som lämnade trycka namn på fotbollströjor engagemang för kvinnors sport

 

Arsenals tränare Joe Montemurro lämnar Women’s Super League-klubben i slutet av säsongen.

Montemurro, som lämnade Melbourne City Women för att ersätta Pedro Martinez Losa i november 2017, ledde Arsenal till sin första WSL-titel på sju år 2019.

Den 51-årige australiensaren, som hjälpte Arsenal att nå fyra cupfinaler under sin tid, har beslutat att ta en professionell paus och ägna mer tid med sin familj.

spanien tröja

Arsenal är fjärde i WSL, tre poäng efter Manchester United, men med ett spel i handen.

Kroatien tröja

Arsenals verkställande direktör Vinai Venkatesham sa att klubben är väl placerade ‘för att vara lika mycket en styrka i framtiden som den har varit tidigare’ efter Montemurros tid.

wales tröja

Montemurro avslöjade att han var en ‘röra’ när han berättade för spelarna om sitt beslut att lämna i slutet av säsongen. Han informerade spelarna på träningen och förklarade att det var ett känslomässigt beslut att lämna klubben.

england tröja

Den tidigare England-internationalen Sue Smith säger att Montemurro borde vara stolt över sina prestationer medan han är i Arsenal och förväntar sig att klubben riktar sig mot en titelutmaning under hans efterträdare.

Sky Sports har tillkännagivit ett treårigt avtal med FA om att bli den primära sändaren av Barclays Women’s Super League från september 2021.

Som en av de mest konkurrenskraftiga ligorna, med några av de mest kända namnen och lagen i världen, kommer WSL att vara ett av Sky Sports ‘flaggskeppserbjudanden.

Affären kommer att se att Sky Sports visar minst 35 spel exklusivt live per säsong och ytterligare stärker sändarens engagemang för kvinnors sport.

 

fotballdrakter

Fodboldtrøjer Med Tryk

Fodboldtrøjer Børn

fotballdrakter barn

fotballdrakter på nett

Author Profile

seddfck8d
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!