Menu Close

idrottare har dragits helt digitalt

fotbollströjor

idrottare har dragits helt digitalt

Inter Milan och Manchester City och

Fotbollströjor Med Tryck, Sverige Tröja Barn, Fotbollströja Barn Eget Tryck

29-åringen har officiellt göra egna fotbollströjor pågå till mitten

Neymar har äntligen hoppat ut ur stridsbussen och dykt in i Fortnite, eftersom Paris Saint-Germain och Brasilien framåt blir den första spelbara idrottaren i det globala smash hit-videospelet för kapitel 2 säsong 6.

29-åringen har officiellt gått in i vinnaren-tar-alla-Battle Royale, med spelare som kan spela den senaste upplagan av Epic Games-titeln medan de bär en digital dräkt speciellt utformad för den tidigare Barcelona-superstjärnan.

– Streama ESPN FC Daily på ESPN +

Neymars introduktion, som först tillkännagavs förra månaden som en del av spelets säsong 6-lansering ‘Primal’, markerar första gången i spelets historia när en idrottare har dragits helt digitalt fotbollströjor med tryck.

Fortnite har tidigare släppt uniformer från klubbar över hela världen i en separat aktivering, inklusive de europeiska giganterna Juventus, Inter Milan och Manchester City och många andra klubbar över hela världen.

Neymar ansluter sig till liknande Deadpool, Iron Man, The Mandalorian, Batman, Marshmello, Ninja, John Wick och många andra delningsfilmer från populära musiker, ligor och märken som har blivit spelbara i Fortnite. Nanzer sa att det kommer att komma mer på den här fronten

  Guild to check out affordable unique prom dress at black friday 2022

sverige tröja barn. Populära känslor, som den ikoniska firandet av Pele-mål, har också införlivats i spelet och detta kommer säkert att fortsätta, med fler meddelanden kommer snart fotbollströja barn eget tryck.

Sport i allmänhet – och fotboll i synnerhet – är ett område som Fortnite har riktat mot tillväxt i år, eftersom dess globala överklagande matchar den globala användarbasen i spelet seconda maglia milan 2021. Från och med maj 2020 hade Fortnite samlat 350 miljoner spelare runt om i världen. Nanzer sa att inte bara spelare kommer att vara ett fokus utan också stora fotbollshändelser under de kommande åren.

Nanzer sa att fotbollssamarbetet i Fortnite hittills, såsom tröjaalternativ för användare, har varit ‘riktigt framgångsrika’ och han pekade också på händelser som FaZe Clan och Manchester City som satte på turneringar kring aktivering som framgångshistorier som fans kan förvänta sig att se mer av i framtiden.

Så hur väljer Fortnite vilka idrottare, fotboll eller på annat sätt, att samarbeta med? Nanzer säger att nyckeln är äkthet.

Fortnite-säsonger varar vanligtvis i cirka tre månader. Säsong 2 Kapitel 6 lanserades den 16 mars, vilket innebär att den kan förväntas pågå till mitten av juni.

  Charlotte features Nike Dunk White a white leather upper

Author Profile

seddfck8d
Posted in Sales

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top