Menu Close

Fotbollströjor Sverige

BILLIGA FOTBOLLSTRÖJOR

brutala kalvsparker under sitt nederlag

 

UFC 257 med en krycka efter att ha tagit brutala kalvsparker

 

Fotbollströjor Sverige, Manchester United Tröja Barn, Kroatien Tröja

 

notorious led sitt första fotbollströjor billiga segrar och sex nederlag

 

Conor McGregor sågs lämna UFC 257 med en krycka efter att ha tagit brutala kalvsparker under sitt nederlag mot Dustin Poirier. Notorious led sitt första knockout-nederlag någonsin i händerna på Diamond till chocken för de närvarande på Fight Island.

McGregors återkomst till UFC gick inte i plan med Poirier att hämnas från första gången paret träffades.

Den här gången var det Poirier som blev bättre över McGregor men gav honom ännu ett nederlag i sporten.

fotbollströjor sverige

I videofilmer bakom scenen på arenan ses Dubliner halta och använda en krycka för att hjälpa hans utgång när han passerade sin motståndare.

Poirier vann den interimistiska lätta titeln 2019 men kom kort när Khabib Nurmagomedov slog honom för den obestridda kronan senare samma år.

manchester united tröja barn

  2023 Prom Dress Latest Trends with Believe Bride

Nurmagomedov har sedan gått i pension och om han inte återvänder kommer Poirier sannolikt att möta Michael Chandler, den tidigare Bellator-mästaren om titeln.

Kroatien tröja

Chandler gjorde en dånande knockout-seger i första omgången i sin UFC-debut över Nya Zeelands Dan Hooker på kvällens co-main-evenemang.

Efter en tidig känsla av process lyckades Poirier få borttagningen i första omgången, men McGregor var snart tillbaka på fötterna och landade axel strejker som visade sig vara så effektiva i hans weltervikt seger över Cerrone.

En skarp armbåge surrade tillfälligt Poirier, liksom en mot höger uppercut även om han svarade med en smart rutkrok och regelbundet sparkade ut på McGregors högra kalv i ett försök att kväva hans rytm.

Det var en taktik som McGregor berömde efteråt och sa att ett dött ben innebar att han ‘bara inte var så bekväm som jag behövde’ som Poirier kapitaliserade på sin motståndares oro mitt i andra omgången.

McGregor gled till sitt femte nederlag i 27 professionella blandade kampsporttävlingar medan Poirier förbättrade sitt rekord till 27 segrar och sex nederlag.

  Moncler Outlet latest athletic attire from

 

Author Profile

seddfck8d
Posted in Sales

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top