Menu Close

Fodboldtrøje Med Navn

BILLIGE FODBOLDTRØJER

nogen forskel for den kongelige

 

Daily Mirror mente 18 procent af de

 

Fodboldtrøje Med Navn, Danmarks Landsholdstrøje

 

denne meningsmåling kommer, fodboldtrøjer online til archies hudfarve

 

Yderligere 23 procent af årtusinder, der blev spurgt i undersøgelsen, sagde, at prins Harry skulle blive den næste monark over sin bror og far.

I den eksklusive meningsmåling bestilt af Daily Mirror mente 18 procent af de adspurgte, at Storbritannien ikke længere skulle have et monarki.

Denne meningsmåling kommer, når den kongelige familie hæmmer sig fra de åbenbaringer, der blev gjort under Meghan Markle og prins Harrys interview med Oprah Winfrey.

Under interviewet hævdede Meghan, at en ikke-navngivet kongelig rejste bekymring over Archies hudfarve under hertugindenes graviditet.

fodboldtrøje med navn

I en kommentar til virkningen af ​​interviewet mente 51 procent, at hertug og hertuginde havde skadet firmaets omdømme.

Kun 31 procent af de adspurgte mente, at åbenbaringerne ikke havde gjort nogen forskel for den kongelige families omdømme.

danmarks landsholdstrøje

Inden for de 51 procent, der troede, at Royals ‘omdømme er blevet beskadiget, var 62 procent af dem i Baby Boomer-generationen.

  Why to Get Prom Dresses Black Friday online 2022 for wedding

Kun 36 procent er årtusinder, der troede, at parret havde skadet firmaets omdømme, da parret fortsatte deres liv i Los Angeles.

maglie calcio a poco prezzo

Efter interviewet med Oprah afslørede paladset, at det havde taget alle beskyldninger alvorligt og ville adressere dem privat.

Efter interviewet sagde Oprah også efter en samtale med Harry, at hverken dronningen eller hertugen af ​​Edinburgh havde fremsat bemærkningerne i forhold til Archies hudfarve.

 

Author Profile

Nieves Maria
Posted in Sales

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top