dortmund tröja

FOTBOLLSTRÖJOR

Sam Tierney och Natasha Flint

 

Dortmund Tröja, Atletico Madrid Tröja, Jalkapallo Pelipaita Tottenham Hotspur

 

andra halvlek mål från sam beställa fotbollströjor engagemang för kvinnors sport

 

Leicester City Women har säkrat uppflyttning till Super League för kvinnor efter söndagens 2-0 seger över London City Lionesses.

Andra halvlek mål från Sam Tierney och Natasha Flint bekräftade rävarna som vinnare av FA Women’s Championship med två matcher kvar.

De tre poängen säkerställde Leicester kommer att avsluta säsongen före den andra placerade Durham, som nu spårar rävarna med sju poäng.

dortmund tröja

Leicester har varit i otrolig form under säsongens senare etapper och vunnit 12 matcher i rad i ligan. Deras sista FA Women-mästerskapsnederlag kom mot London City i november.

Sky Sports har tillkännagivit ett treårigt avtal med FA om att bli den primära sändaren av Barclays Women’s Super League från september 2021.

atletico madrid tröja

Som en av de mest konkurrenskraftiga ligorna, med några av de mest kända namnen och lagen i världen, kommer WSL att vara ett av Sky Sports ‘flaggskeppserbjudanden.

Jalkapallo pelipaita Tottenham Hotspur

Affären kommer att se att Sky Sports visar minst 35 spel exklusivt live per säsong och ytterligare stärker sändarens engagemang för kvinnors sport.

 

Author Profile

seddfck8d
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!