Barcelona Fotbollströja


billiga fotbollströjor

heltid eftersom deras sena tryck

 

Birmingham City efter managern Carla Wards

Billiga Fotbollströjor, Barcelona Fotbollströja

i upptakten till derbyt fotbollströjor för barn gregory går i offside

Aston Villa tog sin första Women’s Super League-seger över rivalerna Birmingham City efter managern Carla Wards första återkomst till sin tidigare klubb.

I upptakten till derbyt vändes fokus naturligtvis till ex-Blues-chefen Ward, som avgick förra säsongen efter en kampanj i Birmingham – och hennes lag återvände för att hemsöka dem.

Villa dominerade bollinnehavet och klämde in Blues på sin egen planhalva under de inledande 45 minuterna, men de var begränsade till få klara chanser.

Billiga Fotbollströjor De såg dock ut som ett hot på fasta fall, och det var ingen överraskning när Asante så småningom utnyttjade ett i den 24:e minuten.

Men Villas brist på hänsynslöshet framtill och Birminghams stabilitet genom mitt försvar gjorde att gästerna inte kunde utöka sin smala ledning.

Birmingham började visa glimtar av ett hot i pausen – till stor del genom Jade Pennock och Lucy Quinn – men isolerades till slut när de tog sig fram.

Barcelona Fotbollströja Några långväga insatser från Quinn och en smart räddning från Villa-målvakten Hannah Hampton för att förneka Ewens var det närmaste Birmingham kom att besvära Villa.

Det betyder att Scott Booths lag, som härnäst står inför en resa till försvarsmästaren Chelsea, förblir 11:a i tabellen med bara en poäng på tavlan.

Birminghams boss Booth sa att han var “bortskadad” på heltid eftersom deras sena tryck på en kvittering blev ingenting.

Däremot var Villa-chefen Ward “glad” över att plocka tre poäng, vilket tog deras siffra till “enorma” 10 poäng hittills under säsongen.

Det lönade sig också för Villa på fasta fall då de för första gången den här säsongen skickade upp försvararen Asante efter en framgångsrik vecka på träningsplanen.

Offside, Aston Villa Women. Ramona Petzelberger försöker ett genomspel, men Freya Gregory går i offside.

real madrid tröja billigt

Valencia Drakt

Author Profile

seddfck8d
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!