Menu Close

Arsenal Tröjor

billiga fotbollströjor

visar att det inte finns
Rio Ferdinand har kritiserat Manchester Uniteds bristande

Barcelona Tröja, Arsenal Tröjor

united har hittills bara billiga fotbollströjor på nätet seger i europa league
Rio Ferdinand har kritiserat Manchester Uniteds bristande transferaktivitet hittills i sommar, och insisterat på Chelseas enorma utlägg visar att det inte finns någon ursäkt för att misslyckas med att ta in kvalitetsspelare.
United har hittills bara värvat Donny van de Beek från Ajax för 40 miljoner pund men har blivit frustrerade i sina försök att värva Jadon Sancho från Borussia Dortmund.
barcelona tröja Premier League-rivaler Chelsea har dock spenderat mer än 200 miljoner pund på nya värvningar, inklusive Kai Havertz från Bayer Leverkusen och Timo Werner från RB Leipzig för att sparka dem i titelstriden.
Ferdinand tror att Frank Lampards enorma utlägg visar att det finns affärer att göra i sommar och att hans tidigare klubb måste agera snabbt för att stärka sin trupp innan fönstret stänger den 5 oktober.
arsenal tröjor 20-åringen är fortfarande Uniteds mål nr 1 men de har varit i konflikt med Dortmund om deras värdering på £108 miljoner för forwarden.
Ajax Shirt Outlet Ferdinand beskrev deras jakt på Sancho som “frustrerande” och uppmanade Ed Woodward och Ole Gunnar Solskjaer att helt enkelt betala för att stärka deras trupp.
United startar sin Premier League-kampanj hemma mot Crystal Palace på lördag efter att ha fått en längre period av vila efter sitt seger i Europa League.

koeman deutschland trikot

  Welcome to Get Missord Best prom dresses online for 2022 black Friday

köpa fotbollströjor

Author Profile

seddfck8d
Posted in Sales

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top