Menu Close

fotbollströjor barn med eget tryck in nwsl-expansion

källor bekräftade att fotbollströjor barn med eget tryck in nwsl-expansion
USA: s damlandslag och Orlando Pride-speditören Alex Morgan kommer att gå med i Tottenham Hotspur, bekräftade flera källor till ESPN.
Källor bekräftade att Morgans kontrakt löper genom de sista fyra månaderna av kalenderåret men också innehåller en möjlighet att stanna i Tottenham till slutet av säsongen i maj.
Morgan kommer också att känna till Tottenhams anläggningar, eftersom USWNT använde dem som klubbens träningsbas inför världscupkampanjen 2019.
köpa fotbollströjor
Som en tilldelad spelare i NWSL betalas hennes ligalön av amerikansk fotboll och det finns ingen överföringsavgift på grund av varken Pride eller den amerikanska federationen.
fotbollströjor
Morgan kommer att gå med i Orlando-lagkamraterna Alanna Kennedy och Shelina Zadorsky med Tottenham, som befordrades till den engelska högsta divisionen denna säsong. Kanadas internationella Zadorsky är också en tilldelad spelare i NWSL.
fotbollströja
Morgan återvände nyligen till Orlando för att börja träna med Pride före det trunkerade NWSL-höstschemat. Orlando-tränaren Marc Skinner sa förra veckan att han förväntade sig att Morgan skulle gå med på full lagträning den här veckan och spela minuter för laget i dess höstlekar. Hon har inte spelat sedan hon födde dottern Charlie i maj.
Silver Boot-vinnaren i världscupen 2019, som har spelat några av de bästa fotbollarna i sin dekorerade karriär samtidigt som hon gjort 34 mål för sitt land sedan början av 2017, Morgans avresa tar bort en annan stjärna från fältet under sex veckor NWSL höstsäsong. Lag kommer att tävla i tre-lag regionala pods och utan någon angiven plan för slutspelet.
fodboldtrøjer
Julie Foudy förklarar varför hon och så många USWNT-legender och Hollywoodstjärnor köpte in NWSL-expansion i LA.

  Golden Goose Shoes Sale one Instagram post

leeds drakt 2021
Nueva Camiseta Eintracht Frankfurt
Billige Tyskland drakt
Maglie Da Danimarca
Nueva Camiseta Noruega

Author Profile

seddfck8d
Posted in Personally

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top