Menu Close

Juventus Trøje

fodboldtrøjer til børn|billige fodboldtrøjer|køb fodboldtrøjer på tilbud
lukke til med sin signering
Raphael Varane meldte sig til

Juventus Trøje, Arsenal Trøjer

den franske midterforsvarer, fodboldtrøjer til klubber tilbage af sin kontrakt

Real Madrid -forsvarsspilleren Raphael Varane meldte sig til træning på forsæsonen fredag, da Manchester United fortsat presser på for hans transfer.
Den franske midterforsvarer, Gareth Bale og Toni Kroos, gennemgik lægeundersøgelser på Madrids træningsbane i Valdebebas og sluttede sig til holdet i træning på forsæsonen i dagens session.
juventus trøje Varane, hvis kontrakt på Bernabeu skal udløbe i juni 2022, er Ole Gunnar Solskjærs øverste defensive mål, og United menes at være ved at lukke til med sin signering.
Premier League -giganterne har forhandlet personlige vilkår med Varane, men har endnu ikke indledt samtaler med Madrid om at aftale et transfergebyr.
Varane, 28, afsluttede sin 10. sæson med Los Blancos, inden han optrådte for Frankrig ved Euro 2020 og har afvist tilbud om at forlænge sit ophold i Madrid ud over næste sommer, da han er ivrig efter at forlade en ny oplevelse, helst i Premier League.
arsenal trøjer Madrid mistede allerede en defensiv stalwart med Sergio Ramos, der kom til Paris Saint-Germain som gratis agent efter 16 år i klubben og seks sæsoner som anfører.
nueva Camisetas Fútbol Mens Madrid foretrækker, at Varane forbliver, ville hans afgang hjælpe klubben med at reducere deres lønregning og samtidig rejse midler til at genopbygge truppen.
Midlerne er begrænsede i United til sommer, efter at klubben allerede har forpligtet sig til 72,9 millioner pund til at hente kantspilleren Jadon Sancho fra Borussia Dortmund.
United ønsker, at aftalen bliver gennemført i tide, så Varane er tilgængelig til Premier League -åbningen mod Leeds den 14. august.
Varane er ikke den eneste Madrid -spiller, hvis fremtid er i luften, da Bale, 32, er vendt tilbage til klubben efter at have brugt en sæson på lån i Tottenham Hotspur og har et år tilbage af sin kontrakt.

crystal palace trikot
juventus trøje
Maglia Barcellona
Jalkapallo pelipaita Kolumbia
Atletico Madrid Tröja
fc barcelona drakt
maglie bayern monaco
Suomi Paita
manchester united drakt
Magliette Inter Milan
real madrid trøje børn

  Old school RuneScape Improves Group Ironman With Teleportation and New Storage expansion

Author Profile

Nieves Maria
Posted in News

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top