Nederländerna Tröja

fotbollströjor

kvinnliga domaren som tog ansvaret

 

Steven Berghuis och Luuk de Jong gjorde vardera sidan i

Spanien Tröja, Frankrike Tröja, Nederländerna Tröja, England Tröja

steven berghuis och luuk de fotbollströjor barn med tryck lettland besöker turkiet

 

Stephanie Frappart nådde ytterligare en milstolpe på lördag när hon blev den första kvinnliga domaren som tog ansvaret för en VM-kvalmatch för män under Nederländerna 2-0 mot Lettland i Amsterdam.

Steven Berghuis och Luuk de Jong gjorde vardera sidan i halvtid när Nederländerna fick sina kvalificeringshopp för Qatar 2022 tillbaka på rätt spår efter en chock 4-2-förlust mot Turkiet i sin inledande match.

Tidigare i december blev franska kvinnan Frappart den första kvinnliga tjänstemannen som tog ansvaret för en mäns Champions League-match när de italienska mästarna Juventus besegrade den ukrainska klubben Dynamo Kiev 3-0 i gruppspelet i Turin.

spanien tröja

Hon dömde också Super Cup-matchen mellan Liverpool och Chelsea 2019, och kvinnans VM-final mellan USA och Nederländerna samma år.

frankrike tröja

Före matchen hade de nederländska spelarna t-shirts som var utformade för att lyfta fram situationen för migrerande arbetare i Qatar, värdar för nästa världscup, som gick med i liknande protester från spelare från Norge och Tyskland vid tidigare spel.

nederländerna tröja

Matchen spelades framför 5 000 åskådare i Amsterdam Arena som en del av en regeringsstödd studie om mängden kontakt i publikssituationer.

england tröja

Holländarna möter nu Gibraltar i sitt nästa gruppspel på tisdag medan Lettland besöker Turkiet.

 

Jalkapallo Pelipaidat

billige fotballdrakter

Author Profile

seddfck8d
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!