Menu Close

Liverpool Tröja Barn

fotbollströjor barn
experimenterat med flera olika omarbetningar

Cristiano Ronaldo och Weston McKennie

 

Liverpool Tröja Barn, Manchester United Tröja Barn

 

klubben har experimenterat fotbollströjor med tryck billigt respektive inter milan

Juventus har värvat stjärnor inklusive Cristiano Ronaldo och Weston McKennie för att presentera sitt nya hemmakit för 2021-22, vilket ser Serie A-jättarna tillbaka till en mycket mer traditionell design.

Klubben har experimenterat med flera olika omarbetningar av sina berömda färger under de senaste åren, men den nya skjortan ser en enklare version av deras älskade gamla Bianconeri-ränder restaurerade.

liverpool tröja barn Den klassiska estetiken som används är delvis som en nick mot klubben som fyller 10 år sedan de flyttade till sin egen specialbyggda Allianz-stadion 2011 efter att ha lämnat Stadio delle Alpi.

fodboldtøj til børn Ronaldo är bland stjärnorna från klubbens herr- och damlag som presenteras i presenteringen av dräkten, som ska bäras för första gången på onsdag när Juve tar emot Atalanta i Coppa Italia -finalen.

manchester united tröja barn Men med Juves förhoppningar om Champions League -kvalificering hängande i en tråd med bara en omgång matcher kvar att spela i Serie A den här säsongen, kommer den portugisiska superstjärnan att finnas kvar nästa säsong för att bära den nya dräkten nästa termin?

  Off White x Nike Huarache are

USA: s stjärna McKennie fick också modelleringsuppgifter efter att den 22-årige mittfältaren haft en genombrottssäsong med den italienska sidan. Efter att ha imponerat sedan han kom på lån från Schalke i september meddelade Juve i mars att de kommer att skriva på honom en permanent affär för en överföringsavgift på 18,5 miljoner euro i sommar.

kjøpe fotballdrakter Cristiana Girelli, den enda italienaren bland världens 50 bästa spelare i ESPN FC Women’s Rank, är en av flera representanter för damlaget, som nyligen hävdade den här säsongens Serie A -titel.

För att hylla sitt nuvarande hem har Juve-tröjan samma stjärna i ett femkantmotiv som finns på Walk of Fame på anläggningen runt Allianz Stadium.

The Walk of Fame innehåller namnen på 50 legendariska Juve -spelare som har vävt sig in i själva klubbens tyg genom att spela sina respektive delar i förflutna härligheter – från Alessandro Del Piero, till Zinedine Zidane till Gianluigi Buffon.

Både herr- och damlagen kommer sedan att bära dräkten för sina sista återstående ligamatcher i Serie A -säsongen nästa söndag, mot Bologna respektive Inter Milan.

  What to remember at the same time as moving for a manner near BTM Layout?

köpa fotbollströjor

Author Profile

seddfck8d
Posted in Family and Home

Related Posts

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!
scroll to top