Den tidligere viceleder og Sir Keir holdt krisetale i

Liverpool Tøj, Liverpool Trøje

den tidligere viceleder og fodboldtrøjer skyggeleder for underhuset

 

Labour-insidere mener, at fru Rayner kan være den figur, der kan vinde nøglesæder tilbage i tidligere Labour-hjerteområder, der er skiftet til Tories siden Brexit-folkeafstemningen.

Den tidligere viceleder og Sir Keir holdt krisetale i weekenden, hvor de diskuterede hendes nye holdning og forsinkede en planlagt omskiftning til sent på søndag.

Det antages, at Sir Keir havde forsøgt at afskedige sin stedfortræder, før han holdt krisetale i weekenden.

Selvom samtalerne forhindrede en splittelse fra Labour, indrømmede insidere, at fru Rayner havde nok støtte til at udfordre den nuværende leder liverpool tøj.

Som svar på beskyldningerne fra fru Rayner’s tilhængere slog andre inden for Labour tilbage, idet de hævdede, at skygge-kabinetsmedlem havde stillet ‘urimelige krav’ i sin stilling.

De hævdede også, at fru Rayner var ‘illoyal’ over for ledelsen og mere interesseret i at forberede sig på en lederskab, der løb længere nede på linjen.

På grund af valgresultatet for kommunalrådet, hvor Labour mister adskillige rådssæder og Hartlepool, kaldte Sir Keir en omskiftning af partiet liverpool trøje.

Ud over at skifte fru Rayner blev Rachel Reeves udnævnt til skyggekansler i stedet for Anneliese Dodds Nederland Shirt Outlet.

Fru Dodds blev flyttet til partiformand i stedet for fru Rayner, mens det langvarige medlem af frontbench, Nick Brown, blev fjernet fra sin rolle som chefpisk.

Sir Alan Campbell vil nu tage rollen som chefpisk, mens Valeri Vaz også blev fyret som skyggeleder for Underhuset.

 

Author Profile

Nieves Maria
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!