FODBOLDTRØJER

skarpe sandheder for den bredere

 

Ikke alene reflekterer hun over sine egne oplevelser med

 

Arsenal Trøje, Manchester City Tøj, Belgien Trøje

 

ikke alene reflekterer hun udsalg fodboldtrøjer hendes nære familiekreds

 

For første gang ønsker hun at udvide samtalen og afsløre skarpe sandheder for den bredere offentlighed.

Ikke alene reflekterer hun over sine egne oplevelser med racisme i musikbranchen, men hun hører også fra andet talent om deres historier.

Den verdensberømte popstjerne besluttede at bruge sin platform og privilegium til at bekæmpe den racisme, hun stadig ser i samfundet i dag.

Nyheder om George Floyds mord og Black Lives Matter-protester hjalp til med at sætte skub i en global bevægelse, og Leigh-Anne har været mere beslutsom end nogensinde før til at foretage en ændring.

arsenal trøje

I en samtale om hendes dokumentar blev sangstjernen bedt om at dele sine tanker om Meghan Markles interview, hvor hun hævdede, at der var ‘bekymringer’ fra medlemmer af den kongelige familie om hendes ‘og prins Harrys søn Archie’ s. hudfarve.

Også i dokumentaren taler Sugababes-stjernen Keisha Buchanan, der gentog den samme besked.

manchester city tøj

Leigh-Annes dokumentar gør opmærksom på diskrimination i musikbranchen, og hvordan hun fik sig til at føle sig ‘behandlet forskelligt’ på grund af sin race.

Når hun talte om, hvad hun ville have folk til at tage væk fra sin dokumentarfilm, sagde Leigh-Anne, at hun ønskede, at seerne aktivt kæmpede for forandring.

Belgien trøje

Little Mix-stjernen sagde, at hun havde svært ved at tage samtalen uden for hendes nære familiekreds.

 

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!