fodboldtrøjer

inden han forbedrede sig under

 

Rapporter i Spanien har i denne uge

Belgien Trøje, Tyskland Trøje, Frankrig Trøje, Spanien Trøje

den 24-årige forlod betis billig fodboldtrøjer præstationer i midtbanen

 

Rapporter i Spanien har i denne uge hævdet, at Ceballos har informeret Los Blancos ‘hierarki om, at han foretrækker at spille i La Liga på lån hos Betis.

Den 24-årige forlod Betis for at slutte sig til Real i 2017 efter at have tilbragt seks år i Sevilla, men har kun spillet 56 optrædener for de spanske giganter siden da.

Han tilbragte sidste periode på lån hos Arsenal, hvor han udholdt en ligeglad første seks måneder, inden han forbedrede sig under Mikel Arteta og spillede hovedrollen efter Premier League’s genstart.

Belgien trøje

Ceballos samarbejdede med Granit Xhaka i midtbanen og hjalp klubben i det nordlige London til en FA Cup-sejr over Chelsea tidligere på denne måned.

tyskland trøje

Arteta har ikke lagt skjul på, at han vil underskrive playmakeren Ceballos for at tilbyde ekstra vildfarelse og kreativitet til hans midtbane.

Frankrig trøje

Men med kun to uger, indtil den nye Premier League-kampagne er i gang, er Ceballos i øjeblikket ikke tættere på en Emirates-tilbagevenden på trods af at Arsenal har holdt samtaler med Real.

Spanien trøje

Alligevel insisterer Arteta på, at hans landsmand fortsat er ivrig efter at forbinde sig med Gunners på endnu et sæsonlangt lån.

Når han talte om sin fremtid tilbage i juni, gjorde Ceballos det klart, at han grundigt havde haft sin tid under Arteta i Arsenal.

Ceballos har tidligere kæmpet under Unai Emery og blev forbundet med en exit i januar for at skære sit lån kort halvvejs igennem.

Men han fandt rytme og sin bedste form, når Arteta erstattede Emery og vandt Arsenal fanbase med sine kampfulde og kreative præstationer i midtbanen.

 

billige fotballdrakter

Køb Fodboldtrøjer

Fußballtrikots

Fodboldtrøjer Til Børn

Nuova Maglia Calcio

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!