The Red Devils vil have sig fodboldtrøjer
Manchester United har haft to unge i første holdstræning i denne uge, da de forbereder sig på at møde Real Sociedad i Europa League torsdag aften. The Red Devils vil have sig selv som en af ​​favoritterne til at vinde turneringen i år.
United-chef Ole Gunnar Solskjaer kunne uddele to debuter torsdag aften, efter at Shola Shoretire blev medlem af første hold i træning i denne uge.
Ungdommen er blevet udråbt for stjernestatus efter at have trænet trænere på ungdomsniveau, og han underskrev sin første professionelle kontrakt tidligere på denne måned.
Fodboldtrøjer
Den 18-årige har imponeret Solskjær i træningen, selvom han har opfordret til forsigtighed over at skynde ham ind i start XI.
Torsdag udgør dog en reel mulighed for Norweigan at se de to unge i aktion, når de møder Real Sociedad.
Det baskiske tøj er på ingen måde en pushover og sidder femte i La Liga, skønt United betegnes som favoritter.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
I Europa League denne sæson har hold lov til at have ni udskiftninger på bænken og har tilladelse til at bruge fem af dem.
Fodboldtrøjer Med Tryk
Hvis de røde djævler kører, kan Solskjaer blive fristet til at lade Shoretire og Diallo spille på Old Trafford for første gang.
Fodboldtrøjer Til Børn
Solskjaers seneste kommentarer vil også give duoen anledning til at være selvsikker i løbet af nogle minutter såvel som frynspillerne i klubben.

største udvalg af fodboldtrøjer
sønderjyske fodboldtrøjer
fodboldtrøjer 2021
fodboldtrøjer til klubber
tryk på fodboldtrøjer

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!