billige fodboldtrøjer
blevet indkaldt til deres nationale

Manchester United har aftalt et chokfrit

Køb Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Tilbud, Billig Fodboldtøj

heaton forlader villa park, fodboldtrøjer clean sheets i 2020/21

Manchester United har aftalt et chokfrit overførselsskud for at købe Aston Villa -målmanden Tom Heaton. Heaton forlader Villa Park, når hans kontrakt udløber i næste måned, da den tidligere Burnley -stopper valgte ikke at forlænge sin aftale med Dean Smiths side.

United er gået hurtigt for at bringe den 35-årige til Old Trafford forud for næste sæson med forhandlinger i gang i de sidste par uger.

køb fodboldtrøjer Ole Gunnar Solskjær ser nu ud til at have sikret en erfaren backup til Dean Henderson og David De Gea.

Imidlertid er Solskjærs nuværende par også blevet forbundet med exit, da den norske chef for nylig indrømmede, at han bliver nødt til at træffe en fast beslutning om sit nr. 1 -valg i 2021/22.

fotbollströjor Begge spillere er blevet indkaldt til deres nationale sider i sommer med Henderson inkluderet i Gareth Southgates foreløbige 33-mand Euro 2020-trup.

Imidlertid vil han sandsynligvis spille en backup -rolle for Evertons Jordan Pickford for Southgate, med De Gea andet valg bag Athletic Clubs Unai Simon for Spanien.

fodboldtrøjer tilbud Heaton har etableret sig som en populær karakter i Premier League-kredse efter at have hjulpet Sean Dyche’s Clarets med to top-flight-kampagner, inden han kom til Villa i 2019.

Hans første kampagne i West Midlands blev afkortet af en rædsel knæskade, der blev lidt i januar 2020, ironisk nok mod hans tidligere hold.

billig fodboldtøj Smith valgte at signere Emiliano Martinez fra Arsenal forud for kampagnen 2020/21, og argentineren har overhalet Heaton i hakkeordenen.

Solskjær har dog mulighed for at forlænge Sergio Romeros udløbskontrakt med yderligere 12 måneder, men det er usandsynligt, at han vil aktivere denne klausul efter Heatons ankomst.

Hvis den 34-årige forlader, kan han være et mål for Everton med Robin Olsen i kø for at vende tilbage til Jose Mourinhos AS Roma.

Heatons ankomst kan være den lavmælte start på en travl sommer med transferaktivitet på Old Trafford, da Solskjær ser ud til at bygge en titeludfordring i næste sæson.

De røde djævle er blevet forbundet med et skifte til Spurs -stjernen Harry Kane, efter at den engelske landsholdsspiller indikerede, at han vil forlade Tottenham til sommer.

United -legenden Gary Neville har opfordret Solskjær til at tilbyde Anthony Martial, Dan James og Jesse Lingard som en del af forhandlingerne om at sikre en adavatange over Manchester City og Chelsea

Forsvar vil også være en prioritet for Solskjær denne sommer, da han ser ud til at hævde Uniteds rekord på 13 Premier League clean sheets i 2020/21.

fodbold trøje

Author Profile

Nieves Maria
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies. GOT IT!